Kerst 2018

Kerst 2018

Kerst agenda 2018

Vrijdag 21 december: Lunch, Diner&Kerstborrel. De kerstvakantie is voor vele begonnen! Tijd voor een kerstborrel met vrienden, familie of collega’s om de feestdagen goed in te luiden.

Zaterdag 22 december: Lunch&Diner. Om alvast in de kerststemming te komen is het mogelijk om al te reserveren voor ons kerstmenu, daarnaast is er ruime keuze van de a la carte kaart.

Zondag 23 december: Lunch&Diner. Om alvast in de kerststemming te komen is het mogelijk om al te reserveren voor ons kerstmenu, daarnaast is er ruime keuze van de a la carte kaart.

Maandag 24 december: Lunch&Diner. Kerstavond, ‘the most wonderfull time of the year’. Reserveer voor ons kerstmenu of kies van onze a la carte kaart.

Dinsdag 25 december: Diner. Eerste kerstdag! Even niet in de keuken met de kerst? Laat ons lekker voor u koken. Reserveer voor ons kerstmenu. Ook voor onze jonge gasten hebben wij een menu gemaakt, want kerst vier je natuurlijk samen met uw familie en vrienden.

Woensdag 26 december: Kerstbrunch&Diner. Tweede kerstdag. Traditie getrouw vieren wij tweede kerstdag met onze zeer uitgebreide kerstbrunch. Reserveer snel want deze is elk jaar snel volgeboekt. Een ideaal moment om samen te zijn! s’Avonds serveren wij ons kerstmenu.

Reserveer telefonisch

Kerst 2018

Details bekijken

Of navigeer verder naar: 

Lunch Arrangement
High Tea Arrangement
High Wine Arrangement
Grotere gezelschappen

Vier de kerst met ons!

Onze chef-kok heeft een prachtig kerstmenu samengesteld

Dit arrangement bekijken