Reserveer heel eenvoudig een tafel of arrangement

Reserveren

Lieve gasten,

Wat zijn we blij dat we u weer in goede gezondheid mogen verwelkomen! Het begin is er. En zeker in dit begin is het van groot belang ons aan de richtlijnen van het RIVM te houden.

Daarom vragen wij u het volgende:

  • Reserveer vooraf telefonisch 078 642 75 26, een spontaan bezoek zit er nog even niet in. Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten het bezoek nog even uit te stellen en zijn mensen die tot een risicogroep behoren of gezelschappen groter dan 10 personen niet toegestaan in ons restaurant.
  • Reserveer alleen voor een lunch of diner of tussendoor voor een klein hapje met een drankje. Voor alleen een kopje koffie blijven we nog even thuis.
  • Reserveert u voor het terras, dan verplaatsen wij uw gezelschap niet naar binnen of andersom. Ons terras is gedeeltelijk overdekt en verwarmd, stem ook uw kleding en tijdstip van reserveren hierop af.
  • Houdt rekening dat wij een planning hebben i.v.m. het voorkomen dat we over het maximale aantal personen gaan. Daarom werken wij met tijdsblokken en zullen onze gastheren en gastvrouwen u naar tafel begeleiden.

Heel graag (!) tot ziens

Bezoek met uw hond