Beste Bon Bon van Nederland

De beste bonbon van Nederland exclusief verkrijgbaar bij Grand Café Willaerts in Papendrecht

De Papendrechtse Femke van Muuren heeft de Beste bonbon van Nederland 2023 gemaakt. Grand Café Willaerts serveert deze bonbon nu exclusief aan haar gasten vanaf zaterdag 8 april 2023.

“Als Papendrechters zijn wij natuurlijk super trots op het feit dat de beste bonbon maakster uit ons dorp komt.” Chefkok van Grand Cafe Willaerts; Marcel Cordfunke weet hoe gecompliceerd de patisserie kan zijn. “Het is echt heel knap wat Femke heeft gedaan, en natuurlijk lekker! Toen wij het hoorde waren wij direct enthousiast en hebben Femke uitgenodigd voor een kop koffie en natuurlijk om te proeven.

Manager Marcel van der Kruit weet zeker dat de gasten hier blij van worden. “Zo’n heerlijke bonbon moet geproefd worden door het grote publiek. We gaan het verkopen als friandise bordje wat de hele dag door te bestellen is, samen met nog 2 andere bonbons van Femke haar hand. Lekker voor bij de koffie, maar ook als klein dessert, voor de gasten die toch even iets zoets willen na een lunch of diner.

Femke werd overweldigd met reacties na het winnen van de Beste Bonbon van Nederland. “De dag na de uitslag werd ik benadert door Grand Café Willaerts. En als Papendrechtse vind ik het een eer dat hun mijn bonbons gaan verkopen. Ik heb ze tenslotte gemaakt om van te genieten. Samen met het keukenteam van Willaerts hebben we ook al een aantal leuke plannen voor in de toekomst gemaakt. Alvast een tipje van de sluier: Moederdag komt eraan, en die moeders lusten vaak wel een lekker dessert…”

Wil jij ook de Beste Bonbon van Nederland proeven? Vanaf zaterdag 8 april is deze te bestellen bij Grand Cafe Willaerts, Veerplein 1, Papendrecht. Reserveren