Voor groepen vanaf 10 personen

Grotere gezelschappen

Niks is fijner dan het warme gezelschap van de mensen die het meest dierbaar voor ons zijn. Of het nu een reünie na lange tijd betreft, een uitje van werk of een gelegenheid om iets te vieren: wij kunnen lunch en diner faciliteren voor meerdere personen.

Vanaf 10 personen bestempelen wij een gezelschap als een ‘groep’. Om een perfecte service met persoonlijke touch te kunnen garanderen, vragen wij onze gasten om uit een van onze heerlijke menu’s te kiezen.

Neemt u gerust contact met ons op om alle mogelijkheden voor lunch, diner of borrels door te spreken. Dan gaan wij u met liefde ontzorgen met een memorabele gelegenheid.

Arrangement Reserveren

Borrel arrangementen

Vanaf 20 personen is het gewenst te reserveren als u komt borrelen bij Willaerts. Aan onze ruime bar is hier voldoende plaats voor. Hieronder vindt u onze borrelhapjes. U kunt kiezen voor onze complete borrelplanken of zelf de hapjes samenstellen. De dranken berekenen wij op basis van nacalculatie. Dit is transparant en zo betaald u ook precies voor wat u afneemt. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor een hapje en een drankje.

Arrangement Reserveren

Menusuggesties

Details bekijken

Borrelarrangementen

Borrelhapjes bekijken

Of navigeer verder naar: 

Speciale dagen
Lunch Arrangement
High Tea Arrangement
High Wine Arrangement