Koningsdag 2024

👑Koningsdag 2024👑

DE dag van het jaar in Papendrecht

Geen Koningsdag in Papendrecht zonder de Willaerts Group. Een podium op de Markt, voor de deur bij Urban Streetfood Bar en Il Mercato. Én natuurlijk op het Veerplein voor de deur van Grand Cafe Willaerts een podium. Dit jaar weer een vertrouwde line-up met The Originals, Session, Stevie-J, Freek-F en Le Frini.

Leuke bijkomstigheid dat het dit jaar op zaterdag valt en we de hele zondag hebben om bij te komen. Nu nog een zonnetje erbij en het wordt weer dé knaller van 2024!

Zaterdag 27 april 2024

Line -up

SESSION

Al meer dan 15 jaar is SESSION een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits, heel veel interactie, special effects en de imposante mega led videowall is dit dé show voor Koningsdag 2024

Freek-F
Freek Feenstra, ook bekend als Freek-F, is een Nederlandse 28-jarige DJ/Producer uit Rotterdam. Freek is gespecialiseerd in het aanvoelen van zijn publiek met zijn sexy sounds. Zijn energie is weergaloos. Deze man kan eigelijk alles. Met trots mogen wij hem al meer dan 10 jaar de resident DJ van de ‘Willaerts Group’ noemen.

Le Frini
Het wonderkind van de Willaerts Group “Le Frini” Hij heeft inmiddels al een aantal sets gedraaid in Kita op vrijdag- en zaterdagavond. Wij kunnen niks anders zeggen dan: ‘Jeetje wat lekker!’ Je hoort het gelijk als hij er is. Pompende beats en guilty pleasures met de juiste hoogtepuntjes. Deze man mag zeker niet ontbreken tijdens Koningsdag. Wij zijn groot fan!

The Originals

Wat wil jij horen? Vraag het aan bij The Originals en ze spelen het direct. Want The Originals spelen alles, op verzoek. Maar dan ook echt álles. Op verzoek! Al meer dan tien jaar lang verovert de kleurrijkste feestband van het land met hun onovertroffen show het publiek. Van AC/DC en Chef’Special tot Avicii en Andrea Bocelli…of Pippi Langkous, The Originals zetten jouw verzoekje blindelings voor je in.

Vier jaar lang waren The Originals de huisband van De Coen & Sander Show op Radio 538, ze tourden met rocklegende Barry Hay en eerder al met Waylon. Ook op plekken als De Vrienden van Amstel Live, Paaspop, de KNVB Oranje Fanzones, Strandfestival ZAND, 538Live XXL, het Gouden Radioring Gala en in het theater bewijzen The Originals keer op keer hun naam als de meest muzikale en interactieve live-act.

Stevie-J

Deze man verwelkomen wij met een diepe buiging. Zowel het muzikale, vocale en het entertainment boxje tikt hij allemaal aan met een dikke 10. Samen met Evelien op drums speelt hij dit jaar Koningsdag weer plat. Geniet van de heerlijke energie van deze geweldenaar met enorme bak ervaring.